De activiteiten
de Ommerschans

Ontdek de fascinerende geschiedenis van Overijssel op een levendige manier – bezoek de Ommerschans!

Van een strategisch verdedigingswerk tijdens de Tachtigjarige Oorlog tot een strafkolonie van de Maatschappij van Weldadigheid in de 19e eeuw, deze locatie vertelt een verhaal dat je niet mag missen. Wandel door de overblijfselen van de vesting, verken de begraafplaats waar ooit bedelaars werden begraven, en geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeling of fietstocht. Een unieke reis door de geschiedenis van Ommerschans wacht op jou.

Bezoek onze activiteiten

Bezoek onze <strong>activiteiten</strong>

Rondwandeling met gids Gert en William

28/04/2024

Ontdek de rijke geschiedenis van de Ommerschans terwijl je deelneemt aan een rondleiding onder leiding van ervaren gidsen Gert en William. Laat je meenemen op een boeiende wandeling door het verleden.

Rondwandeling met gids Jannita en Henk

26/05/2024

Ontdek de rijke geschiedenis van de Ommerschans terwijl je deelneemt aan een rondleiding onder leiding van ervaren gidsen Jannita en Henk. Laat je meenemen op een boeiende wandeling door het verleden.

Rondwandeling met gids Simone en William

30/06/2024

Ontdek de rijke geschiedenis van de Ommerschans terwijl je deelneemt aan een rondleiding onder leiding van ervaren gidsen Simone en William. Laat je meenemen op een boeiende wandeling door het verleden.

Nog meer

Steun de vereniging de Ommerschans

Lidmaatschap aanvragen Klik hier om te doneren
Steun de vereniging <strong>de Ommerschans</strong>