Het kanon in
de Ommerschans

Het kanon in de Ommerschans is dé verzamelplek voor rondwandelingen in de prachtige omgeving.

Het kanon dient bij aan een betere visualisatie van de geschiedenis van de voormalige vestiging Ommerschans. Het antieke wapen staat vlak naast de Balkerweg en is voor voorbijgangers niet te missen (Balkerweg 84). Dit is het niet alleen startpunt voor avontuurlijke wandelingen, maar hier kunt u ook gemakkelijk uw auto parkeren. Ook staat er een handig bord met een overzicht van verschillende rondwandelingen, zodat u kunt kiezen welke route het beste bij u past. Terwijl u zich voorbereidt op de wandeling, kunt u ook meer te weten komen over de rijke geschiedenis van de Ommerschans bij onze informatieve zuil. Deze zuil verstrekt informatie over de schans.

Bezoek onze activiteiten

Bezoek onze <strong>activiteiten</strong>

Rondwandeling met gids Gert en William

28/04/2024

Ontdek de rijke geschiedenis van de Ommerschans terwijl je deelneemt aan een rondleiding onder leiding van ervaren gidsen Gert en William. Laat je meenemen op een boeiende wandeling door het verleden.

Rondwandeling met gids Jannita en Henk

26/05/2024

Ontdek de rijke geschiedenis van de Ommerschans terwijl je deelneemt aan een rondleiding onder leiding van ervaren gidsen Jannita en Henk. Laat je meenemen op een boeiende wandeling door het verleden.

Rondwandeling met gids Simone en William

30/06/2024

Ontdek de rijke geschiedenis van de Ommerschans terwijl je deelneemt aan een rondleiding onder leiding van ervaren gidsen Simone en William. Laat je meenemen op een boeiende wandeling door het verleden.

Nog meer