Bezoek de koloniekamer in
’t Trefpunt Balkbrug

Breng een bezoek aan de Koloniekamer in ’t Trefpunt Balkbrug, Meppelerweg 34 te Balkbrug.

Altijd al meer willen weten over één van de zeven koloniën van Weldadigheid, de kolonie Ommerschans. Breng dan een bezoek aan de Koloniekamer in ’t Trefpunt Balkbrug, Meppelerweg 34 te Balkbrug. In een oogopslag ziet u een historisch overzicht van de tijdlijnen van de Ommerschans vanaf de middeleeuwen tot aan nu.

Tevens kunt u hier een uitleg krijgen van een medewerker over de historie van de Ommerschans onder genot van een consumptie. Kosten bedragen € 5,00 per persoon. Voor een bezoek aan de Ommerschans is ons advies hier eerst te starten zodat u bij uw volgende wandeling op de Ommerschans de geschiedenis gaat herleven!

Wilt u de ruimte bezoeken, dan kunt u een afspraak maken per mail info@ommerschans.nl of telefonisch 06 – 13 62 95 24.

Deze ruimte is ook te gebruiken voor het geven van workshops of andere activiteiten. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Bezoek onze activiteiten

Bezoek onze <strong>activiteiten</strong>

Rondwandeling met gids Gert en William

28/04/2024

Ontdek de rijke geschiedenis van de Ommerschans terwijl je deelneemt aan een rondleiding onder leiding van ervaren gidsen Gert en William. Laat je meenemen op een boeiende wandeling door het verleden.

Rondwandeling met gids Jannita en Henk

26/05/2024

Ontdek de rijke geschiedenis van de Ommerschans terwijl je deelneemt aan een rondleiding onder leiding van ervaren gidsen Jannita en Henk. Laat je meenemen op een boeiende wandeling door het verleden.

Rondwandeling met gids Simone en William

30/06/2024

Ontdek de rijke geschiedenis van de Ommerschans terwijl je deelneemt aan een rondleiding onder leiding van ervaren gidsen Simone en William. Laat je meenemen op een boeiende wandeling door het verleden.

Nog meer